Arsenal bortatröja säsongen 2023-2024

Comments · 153 Views

Arsenal bortatröja säsongen 2023-2024

Även om det ännu inte har avslöjats officiellt, har Arsenal 23-24 bortadräkt redan fått många blandade reaktioner. Som avslöjats av Billiga Fotbollströjor kommer tröjan förutom det knallgula även att sticka ut med liknande djärva blå spelarnamn och nummer på ryggen. Siffrorna är färgkoordinerade med de olika blå detaljerna på tröjan, men absolut inte idealiska när det kommer till läsbarhet på långa avstånd. Arsenals bortatröja för säsongen 2023-2024 kommer att presenteras under försäsongen för Arsenal i USA under de närmaste dagarna och kommer att använda iögonfallande typsnitt i cupen, vilket ökar lagets förväntningar på att återvända till Champions League. Saker och ting kommer att vara annorlunda i Premier League. Med de nya Premier League-bokstäverna endast tillgängliga i fem färger, är det nästan säkert att Arsenal kommer att använda en svart eller marin version i sitt bortadräkt 2023-24. Gillar du Arsenal tröjor? Berätta för oss i kommentarerna.
Paris Saint-Germain Fotbollströjor visar oss baksidan och texten på den nya Paris Saint-Germain 23-24 Third Shirt. Observera att bilden visar typsnittet Ligue 1 - vi förväntar oss att Jordan släpper ett speciellt typsnitt för tröjan som ska användas i Champions League. Jordan PSG 2023-2024 tredje fotbollströja är inspirerad av Air Jordan-mönstret, en klassisk design som har använts på många Jordan sneakers.
Den nya Paris Saint-Germain tröja har ett ovanligt färgschema för fotbollströja. Den är ljusbeige med svarta applikationer och en iriserande logotyp. Enligt det officiella uttalandet är Jordan Paris SG 23-24:s tredje färg på fotbollströjan "Antracit/Svart/Sten". Medan svart och antracit är vanliga färger för Nike/Jordan (fotbollströjor), är sten den första färgen på Nike fotbollströjor. Det är en ljus beige ("smutsig") grå. Nike Jordan PSG 2023-2024 Third Jersey är designad med den berömda OG Jordan "Elephant"-grafiken och en central rand av sand. Gillar du den nya Paris SG 23-24 hemmatröjan? Låt oss veta i kommentarerna och kolla in 23-24 shirtöversikten för mer information om 2023-2024 kit.

Comments